25 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

  • Gündem
  • 23 Ocak 2022
  • 12:20
25 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Kırıkkale'de 25 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonunda 23 şüpheli yakalandı.


Ankara Emniyet Müdürlüğünce Ankara ve çevre illerdeki ikametlerde hırsızlık yaptıkları belirlenen şüphelilerin Kırıkkale'deki ikametlerine operasyon düzenlendi.

Özel Harekat polislerinin de görev aldığı eş zamanlı operasyonda evlere baskın yapan ekipler, yakaladıkları 23 şüpheliyi gözaltına aldı.


Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, evlerden hırsızlık yapan şahıslara yönelik operasyonda 389 kamera görüntüsü ve şüphelilerin titizlikle yapılan takip ve inceleme sonucunda yakalandıkları belirtildi.


Yapılan açıklamada, "İlimiz ve çevre illerde 2021 ve 2022 yıllarında meydana gelen evden hırsızlık olayları ile ilgili olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce 389 ayrı kamera görüntüsünün incelenmesi ve üç aylık teknik takip sonucu üçlü veya dörtlü gruplar halinde örgütlü olarak hırsızlık yapan ve geçimini bu yolla sağladıkları tespit edilen hırsızlık çetesine yönelik toplam 38 ekip 110 personel ile Kırıkkale ilinde 25 farklı adreste eş zamanlı yapılan operasyonda 23 şahıs yakalanmış, şahıslarla birlikte yapılan aramalarda 2 adet pompalı tüfek, çeşitli ziynet eşyaları ve çok sayıda  fişek ele geçirildi.

Yakalanan 23 şüpheliden S.V.’nin 104, Z.O.’nun 94, F.G.’nin 72, E.G.’nin 58, G.O.’nun 41, Ç.E.’nin 30, olmak üzere tamamının toplam da 623 suç kayıtlarının olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahıslarla ilgili arşiv araştırması ve faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik çalışmalar da devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.


Gözaltına alınan şüphelilerin Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

79093

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER