AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

Kırıkkale Aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğünde görev değişimi oldu. Mevcut il Müdürü Rukiye Eryılmaz’ın yerine Çiğdem Açıkyıldız Kazel atandı.

  • Gündem
  • 28 Aralık 2023
  • 13:24
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

BAŞARILAR DİLERİM

Görev değişimi il müdürlüğünde gerçekleşti. Görevi Kazel’e veren Eryılmaz yaptığı açıklamasında “Kadim şehrimiz Şehitler diyarı Kırıkkale'de 06.07.2022 yılından bugüne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirmiş olduğum İl Müdürü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturuyla yola çıktığım ve hizmet etmekten büyük onur duyduğum Kırıkkale'mizde Aile ve Sosyal Hizmetler alanında, bütün mesai arkadaşlarımla beraber, önemli çalışmalar yapmanın gururunu yaşadım.

Her alanda olduğu gibi Sosyal hizmetler alanında da geliştirmiş olduğumuz yönetimde öncelikle tüm hizmetlerimizde; hakkaniyet ve adalet prensibine uygun çalışma yapmaya gayret ettik ve her zaman ihtiyaç sahibinin yanında olduk. Görev yaptığım süre boyunca Bakanlığımızın misyonu ve vizyonuma uygun hizmet vermek, Arz odaklı çalışmalarımızla bütün insanlarımıza dokunmaya ve onların yararına hizmet vermeye gayret sarf ettim. ‘’Halka hizmet Hakka hizmettir’’ şiarı ile Şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere öksüz ve yetim çocuklarımıza, yaşlı ve engelli bireylerimize, kadınlarımıza, yardıma muhtaç ailelerimize yönelik destek çalışmalarının öncüsü olmaya, onlara devletimizin şefkat ve hoşgörüsünü yaşatmaya çalıştım.

Bu vesileyle şehitler ve yiğitler diyarı olan Kırıkkale'mize bugüne kadar hizmet etme şerefine eriştiren Sayın Bakanımız Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Hanımefendi’ye, Sayın Valimize, değerli Kırıkkale il protokolüne, Basın Yayın Kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, tüm Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanlarına ve çok değerli çalışma arkadaşlarıma ve her zaman yanımda olan aileme teşekkür ederek bayrak yarışını benden teslim alan ve Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Çiğdem AÇIKYILDIZ KAZEL’e başarılar dilerim”dedi.

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE'DEN DESTEK YOLA ÇIKTI

İlginizi Çekebilir

DİYANET VAKFI’NDAN AÇIKLAMA; AYBİMAŞ Kamuoyunu Aldatıyor!

İlginizi Çekebilir

3 Milyar 773 Milyon TL'lık Yatırım Devam Ediyor

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

44766

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER