AK PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA KAPLAN’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

  • Gündem
  • 10 Ocak 2022
  • 19:57
AK PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA KAPLAN’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER  GÜNÜ MESAJI

10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutlamaktayız. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır.

Gazetecilerin, mesai saati olmaz. Zira, haberin ne zaman doğacağı, belli değildir. Basın, halka haber iletme görevini her türlü zorluğa rağmen yerine getirme gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. Zaman zaman saldırılara maruz kalmakta, darp edilmekte hatta ve hatta öldürülmektedirler.

Basın gücünü kamudan almaktadır. Her zaman kamu çıkarını göz önünde tutan, objektif ve doğru habercilik anlayışını benimseyen ve basın etik ilkelerinden hiçbir şekilde ödün vermeyen, Özveriyle görevlerini yerine getiren ve meslek hayatları boyunca her türlü fedakarlığı gösteren basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

47442

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER