AKYÖN; BİZİMLE KIRIKKALE KAZANACAK

Yerel seçimlerin en çok konuşulan isimlerinden Bahattin Akyön, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yaptı.

  • Siyaset
  • 22 Kasım 2023
  • 10:40
AKYÖN; BİZİMLE KIRIKKALE KAZANACAK

GÖNLÜMÜZ HALKA AÇIK 

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı ve Eski Cidde Basın Ateşesi Bahattin Akyön, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Parti binasında başvurusu İl Başkanı Engin Pehlivanlı tarafından alınan Akyön, yapacağı çalışmalarla alakalı bilgi verdi. Akyön "Bir Kırıkkale sevdalısı olarak bu işe başladık. Belediyecilik kitabını yazanlardan biri olarak bu işe talip oldum. Gönlümüzü halkımıza her vazifede açtık. Kırıkkale damgasını 8 ilin her bölgesinde hisseden bir organizasyon yaptık. Kırıkkale ayrıştıran değil bir araya getiren abi görevini her yerde yaptık. Kırıkkale halkına hizmet için takip olduk. Kırıkkale hiç kimsenin hayatında görmediği bir belediyecilik anlayışına tabi olacak. Bunu tecrübelerimiz ile yapacağız.” dedi. 

SORUN YOK ÇÖZECEK ADAMA İHTİYAÇ VAR 

Akyön “Kırıkkale’nin sorunu yok çözülmesi gereken, işlere sahip çıkacak Erbakan'ın, Erdoğan'ın ocağında yetişmiş bir adama ihtiyacı var. İnşallah bizimle Kırıkkale kazanacak. Sizler kazanacaksınız.” ifadelerini kullandı.  Akyön'e başarılar dileyen Pehlivanlı;  Bahattin hocamı eskiden beri tanıyoruz. Allah gönlüne göre versin. Çıktığı yol hayırlı olsun.“ şeklinde konuştu. 

İlginizi Çekebilir

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

İlginizi Çekebilir

VALİ TEKBIYIKOĞLU'NDAN KIRIKKALELİLERE TEŞEKKÜR

İlginizi Çekebilir

AKDERE NEDEN GÖREVDEN ALINDI

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

33773

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER