ASKON KIRIKKALE BÜYÜYOR

  • Gündem
  • 25 Kasım 2022
  • 09:49
ASKON KIRIKKALE BÜYÜYOR

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi ‘Üyeler İstişare Toplantısı’ geniş katılımla gerçekleştirildi.

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’in daveti ile bir araya gelen üye işadamlarının toplantıya ilgisi yoğun oldu. Toplantı öncesinde üyelerin tamamına rozet ve berat takdiminde bulunan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, her bir üyeye katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

ASKON’u anlatan kısa tanıtım filmi ile başlayan üyeler istişare toplantı, Şube Başkanı Savaş Geyik’in ASKON Kırıkkale’nin önümüzdeki döneme dair hizmetlerini içeren kapsamlı sunumu ile devam etti.

ASKON Kırıkkale’nin ihracat ve yatırım, finansman ve eğitim başta olmak üzere stratejik amaçlarına dair bilgiler aktaran Savaş Geyik, üyelerin ticari gelişmelerine katkı sağlayacak adımlara öncülük edecekleri mesajını verdi.

Kırıkkale’nin ihracat gelirinin artırılmasına katkı sağlamak üzere adımlar attıklarını anlatan Şube Başkanı Savaş Geyik, “ASKON Kırıkkale çatısı altında bir ihracat istihbarat platformu oluşturarak, üyelerimizin istifadesine sunmayı hedefliyoruz” dedi. Geyik,

ASKON Kırıkkale’nin üye profili hakkında bilgiler aktaran Savaş Geyik, “Bugün 58’e ulaşan üye sayımızla; makine, inşaat, kimya, sağlık, tarım, cam ve toprak işleri, hayvancılık, lojistik, mobilya, medya iletişim ve yayıncılık, turizm konaklama ve yiyecek içecek hizmetleri, satış ve pazarlama, eğitim alanları başta olmak üzere 40’a yakın sektörü temsil ediyoruz. Üyelerimizin toplam istihdamı 2 binin üzerinde ve yıllık ticaret hacmi 5 milyar Lirayı aşıyor” diye konuştu.

Üye kuruluşlarımızın üretim ve hizmetlerinin tanıtımına katkı sağlayan proje ve çalışmalara destek vermeyi hedeflediklerini ifade eden Geyik, üniversite-sanayi işbirliğinin yanı sıra eğitim, teşvik, ar-ge konularında üyeleri özelinde, şehir ve ülke yararına değer üretmeyi amaçladıklarını söyledi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

81361

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER