BAŞKAN ALPARSLAN ÜYELERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

  • Gündem
  • 23 Haziran 2022
  • 07:34
BAŞKAN ALPARSLAN ÜYELERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkkale Terziler, Konfeksiyon, Trikotaj ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Alper Alpaslan üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinliyor.

Yaklaşık 500 üyesi bulunan Terziler, Konfeksiyon, Trikotaj ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Alper Alpaslan üyelerini tek tek gezerek sorunlarını dinliyor.  Geçtiğimiz gün pazarcı esnafı ile bir araya gelen Alpaslan, esnaf ve sanatkarların sorun ve şikayetlerini not alarak çözüm üretmek için gerekli girişimlerde bulunuyor.

Göreve geldiği günden bugüne kadar üyelerini yalnız bırakmayan Başkan Alparslan, “Kırıkkale’de geçimini terzilik, konfeksiyon, trikotaj ve tuhafiyecilik ile sürdüren üyelerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Her ne sorununuz olursa olsun bizi bulmanız yeterli olacaktır” diyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren üyeler ise, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Göreve geldiği günden bugüne kadar bizleri yalnız bırakmadı. Her bir sorunumuz ile yakından ilgilenip, çözüm arayışı içerisinde. Ben sizlerin aracılığı ile Başkanımız Sayın Alper Alparslan’a teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dediler.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

98451

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER