BAŞKAN SAYGILI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

  • Gündem
  • 10 Ocak 2022
  • 19:15
BAŞKAN SAYGILI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale’de ulusal ve yerel gazete muhabirlerinin günlerini kutladı. 

ESAS OLAN KIRIKKALE

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’de çalışan gazeteciler ile bir araya geldiği. Başkan Saygılı gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa ettiğini söyleyerek gazetecilere hür düşünün ve fikirlerinizi bir kalıba sokmayın ifadesini kullandı.

EKSTRA SİZİN SORUMLULUĞUNUZ DA VAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,” Memleket sizin, ekstra sizin sorumluluğunuz da var. Siyasilerin görüşleri farklı farklı olabilir ama esas olan Kırıkkale. Bu çatı bizim çatımız. Bu çatının altında yaşıyoruz, bu manada özellikle gençler için söylüyorum hür düşünün, fikirlerini bir kalıba sokmasınlar, Fikriniz hür olsun” diye konuştu.  

DOYDUĞUMUZ YER KIRIKKALE 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Araştırarak düşünün. Sizlerin bilgilendirme adına büyük bir sorumluluğunuz var, işinizi yaparken bu sorumluluğunuzu taşıyorsunuz bir de Kırıkkale’de yaşayan insan olarak var. Ben siyasete çıkarken doğduğum, doyduğum yer diye çıkmıştım. Burada doğup yada doğmamış olabilirsiniz ama doyduğunuz için bu memleket sizin. Bu manada sorumluluğu taşıyorsunuz diye düşünüyorum” ifadesini kullandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı düzenlenen programda, ulusal ve yerel gazete muhabirlerine çeşitli hediyeler taktim etti.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

51876

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER