BİZLER SORUNUN DEĞİL ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASIYIZ

  • Gündem
  • 11 Mart 2022
  • 06:08
BİZLER SORUNUN DEĞİL ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASIYIZ

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, “Güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak ülkemiz ve milletimizin faydası amacı ile yapılan her türlü hizmet ve faaliyette üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyor. Her konuda sorunun değil çözümün bir parçası olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Murat Abalı ve Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut’u makamında ziyaret etti. Gündeme dair konuların ele alındığı ziyarette birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.

Başkan Akdoğan, Sağlık-Sen gerek ülke genelinde gerekse de ilimiz düzeyinde sorunun değil çözümün bir parçası olmayı amaçladığını söyleyerek, “Güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak ülkemiz ve milletimizin faydası amacı ile yapılan her türlü hizmet ve faaliyette üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyor. Her konuda sorunun değil çözümün bir parçası olmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda kamu ya da özel kurum kuruluşlarla işbirliği ve istişare içerisinde olarak katkı sağlamak çalışma ilkelerimiz arasında bulunmaktadır. Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarımız adına MHP İl Başkanı olarak görevlendirilen Sayın Av. Murat Abalı ve ekibine başarılar temenni ediyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti. Akabinde ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. Başkan Akdoğan’a Şube Başkan Yardımcıları Okan Özsoy, Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam ve İş Yeri Temsilcileri eşlik etti.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

88337

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER