BOZDAĞ YENİDEN ADAY

CHP’nin oyunu en çok artırdığı il Kırıkkale oldu! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, 2023 Genel Seçimlerinde CHP’nin oyunu en çok artırdığı ilin Kırıkkale olduğunu dile getirdi.

  • Siyaset
  • 05 Ekim 2023
  • 12:32
BOZDAĞ YENİDEN ADAY

AK PARTİ’NİN EN ÇOK OY KAYBETTİĞİ İL KIRIKKALE

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, 8 Ekim tarihinde yapılacak CHP İl Kongresinde tekrar il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Adaylığını resmen açıklayan Bozdağ, il başkanlığında yaptığı konuşmada 2023 genel seçimleri hakkında da bilgiler verdi. Bozdağ yaptığı açıklamada, CHP’nin 2023 yılında yapılan genel seçimlerde oyunu en fazla artırdığı ilin Kırıkkale olduğunu belirtti. Öte yandan Bozdağ, 2023 seçimlerinde AK Parti’nin en fazla oy kaybettiği ilin de Kırıkkale olduğunu dile getirdi. İl Başkanı Bozdağ, partililere vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür etti.

“BİRİNCİ İL YİNE KIRIKKALE OLDU”

Bozdağ yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar çok fazla sayıda arkadaş, parti yönetim kurulu üyesi olarak emek verdi. Görevine devam edecek ve etmeyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Çünkü sizler bu desteği vermeseydiniz, Kırıkkale oylarını en fazla artıran birinci il olmazdı. 2023 yılında oyunu en fazla artıran il Kırıkkale oldu. 2018 yılında da oyunu en fazla oransal anlamda kaybeden AK Parti anlamında, birinci il yine Kırıkkale oldu. Ak Parti’ye oyunu en fazla kaybeden il unvanını da yine sizler verdiniz. Bu konuda yine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

BOZDAĞ YENİDEN ADAY

İlginizi Çekebilir

3 ADAYLI KONGRE

İlginizi Çekebilir

GÜRÜN BASIN TARİHİ YAYINLANDI

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

46029

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER