DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI İ. OĞUZ KARAKUŞ YENİ YIL MESAJI

  • Gündem
  • 30 Aralık 2022
  • 13:28
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI İ. OĞUZ KARAKUŞ YENİ YIL MESAJI

Yeni yılda tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.

2023 yılıyla birlikte emeklilerimiz, çalışanlarımız, kadınlarımız ve özellikle de gençlerimiz geleceğe umutla bakabilsin. Bu yıl yepyeni bir başlangıcın yılı olsun.

2022 yılı korkuların ve karamsarlığın arttığı, umutların azaldığı bir yıl oldu. Yeni yılı korkusuzca, umut ve cesaretle karşılayacağız.

Yeni yılda adaletin hakim olduğu, ifade özgürlüğü başta olmak üzere bütün özgürlüklerin doyasıya yaşandığı bir Türkiye görmek istiyoruz.

327 kadınımızın canice öldürüldüğü 2022 yılını geride bıraktık. Kadınlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yeni yılda kadınların eşit vatandaş olarak güçlendirildiği, kadına yönelik şiddete karşı topyekun bir mücadele veren Türkiye görmek istiyoruz.

İşsizliğin %10.2 olduğu 2022 yılını tamamladık. 2023'te en önemli varlığımız olan gençlerimizin geleceğe huzurla baktığı bir Türkiye görmek istiyoruz.

Yeni yılda daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele etmeye devam edeceğiz. "Önce insan" diyeceğiz.

Cesaretle, özgüvenle, azimle, ortak akıl ve istişareyle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.

Büyük bir emek ve ekiple, "Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun." şiarıyla hazırladığımız ve ilki Tarım Eylem Planı olan 22 Eylem Planımız, ülkemizin bütün sorunlarına kapsamlı ve detaylı çözüm önerileri sunuyor. DEVA iktidarında aydınlık günler yaşayacağız. Hayalimiz olan güçlü Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz.

Yeni yıl ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de DEVA iktidarıyla yeniden umutları yeşertecektir. Önce genel seçimlerde akabinde yerel seçimlerde bu beceriksiz yönetimden şehrimizi kurtaracağız.

Emaneti teslim alacağımız 2023 yılı başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve DEVA getirmesini temenni ediyorum.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

19859

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER