Dünyanın pedalları Kırıkkale’de çevrilecek

Geçtiğimiz aylar içerisinde tarihinde bir ilki gerçekleştiren Kırıkkale, bu yılda önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. . UCİ tarafından sınıflandırılan ve 4 gün sürecek olan ‘Etaplı Dağ Bisikleti Yarışları’ Ağustos ayında Kırıkkale’de gerçekleştirilecek.

  • Spor
  • 05 Ocak 2023
  • 16:39
Dünyanın pedalları Kırıkkale’de çevrilecek

MÜJDEYİ AKYÖN VERDİ 
Geçtiğimiz aylar içerisinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan Kırıkkale, önümüzdeki Ağustos ayında büyük bir etkinliğe daha imza atacak.  Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön,  Union Cycliste Internationale (UCI) tarafından sınıflandırılan 4 gün sürecek olan etaplı dağ bisikleti yarışlarının Kırıkkale’de yapılacağı müjdesini verdi.

ETKİNLİK 4 GÜN SÜRECEK 
Kırıkkale’de yine güzel bir etkinliğin gerçekleştirileceğine vurgu yapan Akyön, “Anatoila MTB Stage Race Union Cycliste Internationale (UCI) tarafından sınıflandırılan 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak etaplı dağ bisikleti yarışıdır. Bu resmi UCI statüsü, Dünyanın dört bir yanından gelecek vadeden amatör ve profesyonel dağ bisikletçilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.  Bu organizasyon 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kırıkkale’den başlayarak Kırşehir, Nevşehir etaplarının ardından Kayseri’de bitmesi planlanıyor” dedi. 


KIRIKKALE, DÜNYAYA AÇILIYOR 
Uluslararası yarışmayla birlikte Kırıkkale’nin adeta dünyaya açılacağını vurgulayan Akyön, “Kırıkkale artık 43 ilin geçiş güzergahı değil, 81 ilin geliş ve tanıtım noktası olmalı. Türkiye’nin bütün bölgelerinden insanlarımızı buraya getirmeli, köklü tarihi geçmişe sahip olan Kırıkkale’yi en iyi şekilde tanıtmamız gerekir” dedi.

BÜYÜK İVME KAZANACAK 
Akyön, “Bozkır topraklarda yaşayan yüreği güzel, sevgi dolu insanlarımızın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Birbirimizi tutmaya, birbirimizi sevmeye, hep birlikte bir Kırıkkale olmaya ihtiyacımız var. Kırıkkale’nin isminin her yerde en iyi şekilde duyurulması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Kırıkkale, önümüzdeki yıl bünyesinde ağırlayacağı Uluslararası etkinlikle birlikte daha da büyük bir ivme kazanacaktır” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Karma OSB’de elektrik sorunu çözülecek

İlginizi Çekebilir

Özen’den mavi listeye birlik ve beraberlik yemeği

İlginizi Çekebilir

Polis memuru hayatını kaybetti

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

31825

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER