HARÇLIKLAR DEPREMZEDE KARDEŞLERE

Kırıkkale’de Kur’an kursunda eğitim gören 4-6 yaş aralığındaki minik öğrencilerin bağışları duygulandırdı.

  • Gündem
  • 02 Mart 2023
  • 16:04
HARÇLIKLAR DEPREMZEDE KARDEŞLERE

 

AFETZEDELERE DESTEK

Kırıkkale Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur Kur'an kursunda eğitim gören 4-6 yaş grubundaki öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremde zarar gören akranlarına ulaştırılmak üzere bağışta bulundular. Bu kapsamda Kırıkkaleli minik öğrenciler de afetzedelere destek için aileleriyle birlikte kumbaralarında biriktirmiş oldukları harçlıklarını, Kur'an kursu öğreticisi Hatice Gözcü ve beraberindeki diğer görevlilerle birlikte Kırıkkale Müftüsü Hasan Hayri Yaşar'a teslim ettiler.

 

SİZLERE KUMBARAMI HEDİYE ETMEK İSTİYORUM

Öğrencilerden Hira Nur Bulut, kumbarasında biriktirdiği harçlıkla birlikte afetzede kardeşleri için yazdığı bir mektubu da görevlilere teslim etti. Bulut mektubunda, "Ben 5 yaşındayım. Sizlere kumbaramı hediye etmek istiyorum. Mektubumu Kırıkkale'den sizlere gönderiyorum. Sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun." ifadelerini kullandı.
İl Müftüsü Yaşar, çocukların depremzede kardeşleri için vermiş oldukları harçlıkları alarak Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi görevlilerine teslim etti.

 

KENDİLERİ KÜÇÜK YÜREKLERİ KOCAMAN
Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Yaşar, burada yaptığı konuşmada öğrencilerin anlamlı davranışlarından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kendileri küçük ama yürekleri kocaman yavrularımızın gösterdikleri yardım seferberliği ve akranlarını düşünmeleri  bizi çok duygulandırdı. Bu güzel duygu ve davranışlar çocuklarımız var olduğu sürece geleceğe güvenle bakıyoruz. Ben bu hassasiyetlerinden ötürü minik yavrularımıza, öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Allah hepsinden ebediyen razı olsun.” dedi.

 

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

78189

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER