İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDEN YALAN BEYAN

  • Gündem
  • 29 Kasım 2021
  • 20:32
İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDEN YALAN BEYAN

İl Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen Bozlak Gecesi organizasyonunda yaşanan hadise dinleyenleri ve gazetecileri çileden çıkardı.

Düzenlenen gecenin afişi Kırıkkale Valiliğinin resmî sosyal medya hesaplarından da günler öncesinden paylaşılmıştı. Düzenlenen afişte yerel sanatçımız Tahir Uçar’ın da gecede yer alacağı bildirilmiş, tüm halk davet edilmişti.

 Fakat sanatçıyı sosyal medyadan takip edenlerin gördükleri paylaşımlar, sanatçının o tarihte başka bir konser için Adana’da sahneye çıkacağına işaret ediyordu. Kültür Müdürlüğü bu hatayı düzeltmek, özür dilemek yerine çok daha büyük bir yanlışa imza attı. 

Tahir Uçar’ın kendi sosyal medya hesaplarından Adana’daki konseri paylaşmak üzere canlı yayına geçtiği dakikalarda, Kırıkkale Kültür Merkezinde sahnede bulunan yetkili dinleyicilerin gözlerine bakarak sanatçının Covid-19 olması sebebiyle organizasyona katılamadığı anonsunu geçti.

İl Kültür Müdürlüğü Yetkililerinin Kırıkkaleye yalan beyanda bulunduğu açıkça görüldü. Bu olayın üzerine Valiliğin ve İl Kültür Müdürünün nasıl bir tavır alacağı merak konusu.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

48801

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER