İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ SÜPER LİG’DE

  • Gündem
  • 24 Şubat 2022
  • 06:13
İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ SÜPER LİG’DE

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Türkiye 1. Futbol Ligi 5. Grup maçları Samsun’da tamamlandı. Düzenlenen turnuvalarda Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon olarak, süper lige yükselmeye hak kazandı.

Türkiye 1. Futbol Ligi 5. Grup maçları Samsun’da yapılan turnuvalarla sona erdi. Turnuvalara Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulübü, Erzurum İşitme Engelliler Spor Kulübü, Çorum İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Artvin Hopa İşitme Engelliler Spor kulüplerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Kırıkkale'yi Samsun'da başarı ile temsil eden Sağır ve İşitme Engelli Sporcularımız üç maçını da kazanarak Şampiyon oldu ve Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligine yükselmeye hak kazandı.

Yapılan müsabakalar sonrasında sporcularımız Şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun elinden alarak büyük bir sevinç yaşadı.

Kulüp Başkanı Bahadır Göçer yaptığı açıklamada; "Kırıkkale'mizi Türkiye İşitme Engelliler Süper Liginde temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kırıkkale her alanda en üstlerde yer almayı hak eden bir şehir. Biz kendi alanımızda Kırıkkale'yi en üst platformda temsil etmek için elimizden gelen çabayı gösterdik ve başardık. Özellikle Kırıkkale Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu'na ayrı bir teşekkürü borç biliyorum, kendisi samimiyeti ve bize verdiği destekle bu başarımızda büyük pay sahibi olmuştur. Kendisine bu kupayla ziyarette bulunacağız ve bu başarıyı önce Kırıkkale halkına ve ardından Sayın Valimize armağan edeceğiz. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılıya, Gençlik Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan ALP ve İl Emniyet Müdürümüz Fahri Bulut'a ve bize destek veren personellerine teşekkürü borç biliyoruz. Türkiye Süper Liginde olmamız ayrıca Süper Ligde edeceğimiz mücadele boyunca ülkemizin farklı şehirlerin gelecek sporcular şehir ekonomimize, esnafımıza ayrıca şehrimizin marka değerini artırması açısından da çok önemli olduğunu bilerek bu gururu yaşatmak ve devam ettirmek için şehrimizde bulunan büyük firmalardan ve esnaflarımızdan da bize sponsor olmalarını ve bizi desteklemelerini rica ediyorum. Kırıkkale'mize Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

22752

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER