KIRIKKALE BELEDİYESİ’NDEN İŞÇİLERE REKOR ZAM

  • Gündem
  • 27 Şubat 2022
  • 11:35
KIRIKKALE BELEDİYESİ’NDEN İŞÇİLERE REKOR ZAM

Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında belediye bünyesinde çalışan işçileri  kapsayan toplu iş sözleşmesi  rekor zam imzalandı. Düzenlenen imza töreninde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan ve Kırıkkale Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Celalettin Özel ile ilgililer katıldı. 

 Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı imza törenin ardından yaptığı açıklamada, “Tüm şartları zorlayarak işçilerin maaşlarına beklentinin üzerinde zam gerçekleştirdiklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bu tarafa hiçbir işçiyi mağdur etmeden emeklerinin karşılığını almalarını sağladıklarını dile getiren Saygılı, "Asıl görevimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Bu nedenle vatandaşlarımıza hizmet götüren işçi arkadaşlarımızın haklarını almaları, ekonomik ve sosyal yaşamını en üst seviyeye çıkarmak için de çaba harcıyoruz." diye konuştu.  

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Doğan  yaptığı açıklamada, işçilerin maaşlarına yönelik anlaşmadan mutlu olduklarını belirterek, belediyelerin salgından olumsuz etkilendiklerinin farkında olduklarını ancak buna rağmen yapılan anlaşmadan mutluluk duyduklarını kaydetti. İmzalanan toplu iş sözleşmesine göre, işçi ücretlerine 2022 yılı için yüzde 52 zam yapıldı. Belediye işçileri Belediye Başkanı  Sayın Mehmet Saygılı’ya teşekkür ederek her zaman alın terlerini aksatmadan aldıklarını ve  2022 yılı için rekor zam  aldıklarını belirttiler.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

11525

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER