KIRIKKALE’YE YENİ MEZARLIK

  • Gündem
  • 07 Aralık 2021
  • 17:59
KIRIKKALE’YE YENİ MEZARLIK

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın daha önce açıkladığı projeler içerisinde yaralan, Yeni Şehir Mezarlığında çalışmalar başladı. 

Şehrin İhtiyaçlarını Uzun Süre Karşılayacak

Kırıkkale’de ki mevcut mezarlık kapasitelerinin dolması nedeniyle yeni mezarlık çalışmalarına başlayan Kırıkkale Belediyesi şehrin ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak yeni mezarlık yerini Çevre Yolu üzerinde oluşturmaya başladı. Yaklaşık 70 dönüm üzerine inşaa edilecek yeni mezarlık alanı şehrin ihtiyacını karşılayacak fiziki yapılara da sahip olacak.

2022 Yılında Açılacak 

Yeni Mezarlık İnşaa alanında yapılan çalışmaları inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Şehrimizde ki mezarlık alanları artık ihtiyaca cevap veremez duruma gelmişti, bizlerde

Uzun yıllar Kırıkkale’mizin mezarlık ihtiyacını karşılayacak alanımızdaki çalışmalarımızabaşladık. Arkadaşlarımız hummalı şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Çok yakın bir zamanda burayı hizmete açmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı. 

Gasilhane, Taziye Evi, Yeşil Doku

Yeni mezarlık alanında bulunacak fiziki yapılar hakkında da bilgi veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “ Burada vatandaşlarımız taziye ziyaretlerini, defin işlemlerini rahat bir şekilde yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Yeşil dokuyu yapacağımız ağaçlandırma çalışmalarıyla da çoğaltacağız. Bu alanda ayrıca camii, gasilhane, taziye evi, oto park ve benzeri sosyal donatılar olacak. Burada da cenaze ve defin hizmetleri ücretsiz bir şekilde ekiplerimiz tarafından 7 gün 24 saat esasına göre vatandaşımızın hizmetinde olacak. Bir kısmı da ücret karşılığında aile mezarlığı olarak satışa sunacağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

37049

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER