KIZILAY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ KURULDU

  • Gündem
  • 09 Mayıs 2022
  • 10:17
KIZILAY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ KURULDU

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için Kızılay Gençlik ve Spor Kulübü kurdu. Kızılay kurulan kulüp ile mahallelerde takımlar oluşturarak turnuvalar düzenleyecek.

İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi tarafından Kızılay Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Kızılay Gençlik ve Spor Kulübü ile ilgili bilgi veren Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, “Çok şükür Kızılay Gençlik ve Spor Kulübümüz kuruldu. İlimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için bir hayalimizi daha gerçekleştirdik ve Kızılay Gençlik ve Spor Kulübünü kurduk. Kurduğumuz bu spor Kulübü ile gayemiz, özellikle dezavantajlı aile çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla kafa ve bedenlerini rahatlatarak, suça ve kötü alışkanlıklara olan meyillerini azaltmak ve yok etmek. Geleceğe daha sağlıklı, daha güzel hazırlanan birey olmalarına katkı sağlamaktır”

 “Kurulan spor kulübümüzle mahallelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları ile futbol, basketbol, satranç, voleybol, masa tenisi, yüzme, tekvando, okçuluk gibi takımlar kurulacak. Kurulan takımlarla mahalleler arası çeşitli turnuva, maç, yarışma ve müsabakalar düzenleyecek ve bu faaliyetler için gerekli malzeme ve ekipmanları Kızılay tarafından sağlanacak. Kurulan spor kulübümüz ile ilimizde yaşayan 5000 gencimizin faydalanmasını sağlayacağız.  Kurulan spor kulübündeki yapılan sportif faaliyetler çocuk ve gençleri daha sosyal ve kendine güvenir bireyler haline getirerek vatanımıza ve milletimize daha faydalı nesil olarak yetiştirilecek”

 “Türk Kızılay Gençlik ve Spor Kulübüz faaliyetlerine hemen başladı. Bu yazın ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının yaz tatilini daha verimli değerlendirmeleri için mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenlenecek. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarından oluşturulan futbol takımları ile çok güzel ve eğlenceli turnuva düzenleyeceğiz. Turnuvaya katılan takımlarımız ile sadece maçlar yapmayacağız ve onlarla gezi, piknik gibi güzel aktivitelerde bulunacağız. Bu yazın düzenleyeceğimiz futbol turnuvasında 1000 gencimiz fayda sağlayacak” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

41646

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER