KIZILAY İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞIYOR

  • Gündem
  • 27 Kasım 2021
  • 19:32
KIZILAY İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞIYOR

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi ihtiyaç sahibi ailelerimiz için bir çok alanda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırıkkale’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize nakdi yardım,yiyecek yardımı, eşya yardımı, kıyafet yardımı, kömür ve odun yardımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan yardımlarla ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İŞLER ;

“ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE NAKDİ DESTEKLERİMİZ SÜRÜYOR “

Kızılay olarak ailelerimize nakdi desteklerimiz devam ediyor. Evlerinin kirasını ödeyemeyen, elektrik, doğalgaz, su faturalarını yatıramayan, çocuklarına harçlık veremeyen ailelerimize destek olmaya devam ediyoruz. Son günlerde yaklaşık 100 ihtiyaç sahibi ailemize 30000 ₺ nakdi yardım yaptık. Ailelerimiz yapılan nakdi yardımlarla ihtiyaçlarını gidererek Kızılay’a ve Kızılay’ın merhametli bağışçılarına bol dua ediyorlar.

“ ERZAK YARDIMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR “

Kış şartlarının uzaması ile birlikte ve Covid-19 pandemik salgını nedeni zor günler yaşayan mağdur ailelerimize erzak yardımlarımız aralıksız devam ediyor. ihtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaret ederek Bu zor günlerde de Kızılay'ın yanlarında olduğunu, yalnız olmadıkların hatırlattık. Son iki ayda yaklaşık 500 ailemize erzak ve et konserve yardımlarımız oldu. Güneşin en parlak olduğu veya gecenin en zifiri karanlığı fark etmiyor. Türk Kızılay’ın hilâli ihtiyaç sahiplerinin kalplerini aydınlatıyor.

“ ODUN VE KÖMÜR YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR “

Kış günlerinin uzaması ile birlikte evinde kömürü ve odunu biten ailelere yardım etmeye devam ediyoruz. İnsan olmanın en güzel ifadesi paylaşmaktır. Birileri açken birileri üşürken biz nasıl rahat edebiliriz.
Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak evinde kömürü ve odunu olmayan veya az kalmış ailelerimize kömür ve odun dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Kömür ve odun yardımlarımız kış bitene kadar devam edecek. Hayırseverlerimizden
gönüllülerimizden Allah cc razı olsun.

“ EŞYA YARDIMLARIMIZ İLE AİLELERİMİZİN YUVALARINI KURUYORUZ “

Kızılay olarak ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Şubemize gelerek sıkıntılarını, dertlerini bizlere bildiren kardeşlerimizin evlerine ziyaretlerde bulunup dertlerini dinleyerek ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Ev ziyaretlerimizde eksik eşyası bulan kardeşlerimizin eşyalarını tamamlamaya devam ediyoruz. Son aylarda yaklaşık 100 ailemizin buzdolabı, çamaşır makinası, televizyon. Yatak, kanepe, koltuk, halı, battaniye, ocak, mutfak malzemeleri gibi 1500 adet ev eşyamızı ailelerimize teslim ettik. İhtiyacı olan kardeşlerimize vermeleri için yardım yapan merhametli kardeşlerimize hem ailelerimiz hem bizler çok teşekkür ediyoruz.
İYİLİK #SİZSİZOLMAZ “

“ AİLELERİMİZ KIZILAY’IN YARDIMLARI İLE ISINIYOR “

Kızılay şubemizde, dezavantajlı kardeşlerimizin sosyal bilgi formlarını doldurmaya, dertlerini dinlemeye, Kadın kolu gönüllülerimizle Kızılay Kıyafet salonumuzda kıyafet dağıtmaya devam ediyoruz. Kızılay’a gelerek dertlerini dinlediğimiz kardeşlerimiz maddi sıkıntılarından dolayı çocuklarına ve kendilerine kıyafet alamadıklarınızı söylüyorlar. Kızılay olarak bizde kardeşlerimizin kıyafet sıkıntılarını gidermek için şubemizde Kızılay Kıyafet salonu açtık ve ailelerimize yıl boyunca aralıksız kıyafet yardımında bulunuyoruz. Günde yaklaşık 50-60 kişinin, aylık 650-700 kişinin kıyafet ihtiyacını karşılıyoruz. Bu yılda yaklaşık 8500 kişinin kıyafet ihtiyacını giderdik ve gidermeye de devam ediyoruz.

“ ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ “

İnsan olmanın en büyük değeri paylaşmaktır. İyilik paylaştıkça çoğalır. İhtiyaç sahibi bir kardeşimizin sıkıntısını gidermek dünyanın en güzel duygusudur. Eğer bu ihtiyaç çocuklarımızınsa yapılan yardımlar daha çok anlam kazanır. Bir çocuğun yüzünü güldürmek en güzel iyiliklerden biridir. Kırıkkale Şubesi olarak 25 okulda ihtiyaç sahibi 1500 öğrenciye mont dağıtımı yapıyoruz. Bu hafta da 15 okulumuzda 750 öğrencimize mont dağıtımını gerçekleştirdik. Gözlerinde ki mutluluk, minik yüreklerinde ki sevgi bir kez daha bizleri duygulandırdı. İyiliğe atılan her bir adım insanı mutluluğa ulaştırır.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

17076

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER