Milletvekili Ramazan Can'dan Tekzip!

  • Gündem
  • 04 Ekim 2022
  • 12:31
Milletvekili Ramazan Can'dan Tekzip!

Haber sitemizde bugün imtiyaz sahibemiz tarafından kaleme alınan "Ak Parti'de Poker Masası Kuruldu" başlıklı köşe yazısına istinaden Milletvekili Ramazan Can arayarak, yazının belli kısmını tekzip ederken bir takım yeni açıklamalarda bulundu.

Can; ASKON'a yapılan atamaya hiçbir şekilde müdahil olmadığını belirtirken, araya girerek referans olan Milletvekilinin kendisi olmadığı gibi arayanın kim olduğunu da bilmediğini belirtti. Ayrıca "eğer görüşüm alınsaydı, Savaş Geyik ile hem teşkilat hem de temsil makamları olarak anlaşamadığımızı ve uyum içerisinde çalışamayacağımızı söylerdim" dedi.

Savaş Geyik'in Nuh Dağdelen'in İl Başkanı olduğu dönemde kilit parke işletmesi olan ve Belediyelere iş yapan biri olarak, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olmasını doğru bulmadığını dönemin İl başkanına ilettiğini ekledi. İletişimlerin iyi olmadığını belirtti.

Eski İl Başkanı Nuh Dağdelen ile her ne kadar siyaseten yol arkadaşlığı etmiş olsalar da, şu an her hangi bir temasının bulunmadığını, mevcut İl Başkanı Kaplan ile çalışmaktan çok mutlu ve memnun olduğunu, Kırıkkale Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve bunca yıllık vekilliği ve dolayısıyla emeği olan biri olarak Kaplan'a Kırıkkale Teşkilatını gönül rahatlığıyla emanet edebileceğini sözlerine ekledi. Uyum ve Birliktelik konusundaki satırların da gerçeği yansıtmadığını, gayet huzur ve uyum içerisinde birlikte hareket ettiklerini söyleyerek, yazılan köşe yazısını tekzip etti.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

87915

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER