MKE A.Ş. AİLESİYLE BULUŞUYOR

  • Gündem
  • 14 Haziran 2022
  • 12:58
MKE A.Ş. AİLESİYLE BULUŞUYOR

MKE A.Ş. ev sahipliğinde MKE çalışanları ve ailelerinin katıldığı “MKE A.Ş. Ailesiyle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun katılım sağladığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

VALİ TEKBIYIKOĞLU, “MKE A.Ş. DÜNYADA SAHNE ALACAK”

MKE A.Ş. tarafından kurum içerisinde sosyal aktiviteleri artırmak ve tüm lokasyonların bir araya gelerek kaynaşmasını sağlamak için düzenlenen “MKE A.Ş. Ailesiyle Buluşuyor” organizasyonuna katılım yüksek oldu.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, MKE A.Ş. Genel Müdürü Yasin Akdere, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın katılım sağladığı etkinlikte protokol üyeleri MKE A.Ş. çalışanlarıyla bir araya geldi. Vali Tekbıyıkoğlu, “MKE A.Ş. çalışanları ile ‘MKE A.Ş. Ailesi ile Buluşuyor’ etkinliğinde buluştuk.

Savunma sanayimizin motor gücü MKE, birlik ve beraberliğiyle daha da güçlü bir şekilde dünyada sahne alacak” dedi. Etkinlik alanında bulunan stantları ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu, kurum çalışanı işçiler ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde sahne alacak konser programı Pençe-Kilit operasyonundan gelen şehit haberleri üzerine iptal edildi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

86825

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER