MUSTAFA KAPLAN YENİ YIL MESAJI

  • Gündem
  • 30 Aralık 2022
  • 11:42
MUSTAFA KAPLAN YENİ YIL MESAJI

Cumhuriyetimizin 100. Yılını karşılayacağımız 2023 Yılının ülkemiz, bölgemiz ve dünyadaki tüm insanlar için hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

Yeni ümitler ile karşıladığımız 2023 yılı, sadece ülkemiz de değil, bölgemiz ve tüm dünya da yeni bir döneme geçişin sancılarının yaşandığı bir dönem. Bu geçiş sürecini Milli iradeye sahip çıkıp dayanışma ruhumuz ile geçirebilir isek parlak bir gelecek bizi bekliyor olacak.
Tüm dünyada yaşananlar, özellikle Rusya – Ukrayna savaşı ülkeleri büyük olumsuzluklara, küçülmelere sürüklediği dönemde biz ülke olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dış politikada ki dirayetli ve ileriyi gören dış politikası ile en az zararla çıkıyoruz.

Yine geçirdiğimiz yıl içinde yaşanan doğal afetler, terör gibi zorluklara rağmen, milletimizden aldığımız destekle yatırımlarımızı, büyük projelerimizi, ekonominin gelişmesine yönelik adımlarımızı kesintisiz sürdürdük.

Her zaman olduğu gibi ekonomik ve istikrardan hiç sapmadık, Kırıkkale’mizi Cumhurbaşkanımız liderliğinde büyütmeye, yeni yatırımlar ile tanıştırmaya, yapılan projeleri ise tamamladığımız bir yılı geride bıraktık.

Bunlardan bir kaçını sizin ile paylaşmak istiyorum….

…. Millet Bahçesi,
…. Roket – San
…. Jandarma Eğitim ve Lojistik Komutanlığı,
…. Etiler Köprülü Kavşak,

Ülkemizde ise kronikleşen sorunları Cumhurbaşkanımız liğderliğinde çözdük,
Bunlardan birkaçı,

Doğalgaz keşifleri,
Sosyal Yardımlar,
Asgari Ücrette yüzde 94 e varan artış,
EYT’nin çözülmesi,
….

Yanımızda 86 milyon vatandaşımızın desteği, arkamızda yüz milyonlarca kardeşimizin duası olduğu sürece, Allah'ın izni ülkemize, milletimize özellikle de Kırıkkale’mize hizmet dolu geçireceğimiz 2023 yılı olacak.

Türkiye 2023 hedeflerine mutlaka ulaşacak. 2053 ve 2071 vizyonlarını mutlaka hayata geçirecektir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu duygularla, vatanımız, bayrağımız ve istikbalimiz için toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, gazilerimize rabbimden özellikle şifalar temenni ediyorum.

Yeni yılınızı kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

74632

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER