ONLARIN YÜZÜ, BİZİM İÇİMİZ GÜLÜYOR

  • Gündem
  • 07 Şubat 2022
  • 05:57
ONLARIN YÜZÜ, BİZİM İÇİMİZ GÜLÜYOR

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi dezavantajlı ailelere ve çocuklarına yaptığı birçok proje ve faaliyetlerini sürdürüyor. Kızılay dezavantajlı ailelerin çocuklarını olimpik yüzme havuzunda buluşturdu.

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi tarafından yaklaşık 60 öğrenci,  olimpik yüzme havuzunda buluştu. Öğrenciler okulların açılmasıyla birlikte yüzme derslerine ara vermeden devam edecekler.

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Başkanı Mustafa İşler, “Kızılay olarak devamlı dezavantajlı ailelerimize ve çocuklarına nasıl daha çok faydalı olabiliriz hep onun derdine düşüyoruz. Okulların tatile girmesi ile birlikte boş zamanları olan çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için tatilde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle yaptığımız proje çalışması kapsamında çocuklarımıza bu soğuk kış gününde olimpik yüzme havuzunda yüzme hediyesi verdik. Yaklaşık 60 çocuğumuz yüzme derslerine katılım sağladı ve onların yüzü güldükçe bizimde içimiz güldü. Sporun çocukların zeka, ruhsal ve bedensel gelişiminde büyük etkisi var. Spor yapan çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan, bağımlılıklardan korunma ve suça yönelme meyillerinde azalma olduğu için çocuklarımızı sportif faaliyetlerle meşgul ederek onları korumaya çalışıyoruz. Aslında yüzme derslerimiz çocuklarımıza sadece tatil hediyesi değil aynı zamanda çocuklarımızı bağımlılıktan ve kötü alışkanlıktan kurtarmak ve güzel, faydalı şeylerle meşgul etmek, onların ruhsal gelişimlerine, bedensel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Bu çalışmada bize destek olan başta Gençlik Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

53611

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER