PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

CHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Pekdoğan, Ahmet Önal’ın aday olmasının ardından yaptığı açıklamada “Mevlam herkesin kalbine göre versin” dedi.

  • Gündem
  • 31 Ocak 2024
  • 10:37
PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

ORTAK AKIL

Pekdoğan sosyal medyada yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu; “Malumlarınız üzerine 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkan Adaylığı için 24 Kasın 2023 tarihinde Cumhuriyet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığında Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuştum. Amacım Kırıkkale’miz için ortak akılla hareket edip, her türlü hırs ve kibirden arınmış bir şekilde 2004 yılından bu tarafa eksik kalan hizmet kervanını devam ettirmekti.”

 

ŞÜKRANLARIMI BİLDİRİRİM

“Geldiğimiz noktada parti yönetimi tarafından bir başka isim adaylık için uygun görüldü. Mevla’m herkesin kalbine göre versin.  Aday adaylığı sürecinde desteklerini ve iyi dileklerini hiçbir zaman eksik etmeyen, aynı zamanda vefa bilen birbirinden kıymetli yol arkadaşlarıma, partili veya partisiz tüm dostlarıma şükranlarımı bildiririm.  İlerleyen günlerde yerel basınımız yoluyla ve sizlerle de inşallah hep beraber yüz yüze oturup dertleşip sık sık görüşeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

HACILAR'DA BÜYÜK ZULÜM

İlginizi Çekebilir

CEBECİ ile YENİDEN

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN ANKET TEPKİSİ; ART NİYETLİ VE MAKSATLI

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

31186

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER