Stilettolarım Savaş Geyik’e Karşı!

  • Gündem
  • 03 Temmuz 2022
  • 15:13
Stilettolarım Savaş Geyik’e Karşı!

Stiletto …

Bilmeyenler, özellikle erkek arkadaşlar için izah edeyim; ince topuklu, zarif görünümlü, klasik kadın ayakkabısı. Genelde benim gibi orta ya da kısa boylu kadınların, daha uzun görünmek için başlıca tercihidir.

Malum coğrafya kaderdir.

Biz Anadolu kadınları boy ortalaması olarak İzmir veya Ege’nin kızları kadar şanslı değilizdir. Belki bu yüzden stilletto gardroplarımızın baş aktristidir. Ama ben yaklaşık iki yıldır giyemiyorum stilettolarımı.

Niye mi?

Dedik ya coğrafya kaderdir diye, Yenimahalle ve Çalılıöz mahallelerinde oturan hemcinslerim kadar şanslı değilim zira. Çünkü onlar o canım topuklu pabuçlarıyla asfaltta yürürken, ben ve benim gibi Kaletepe mukimleri Savaş Geyik imzalı, topuk düşmanı parke taşları üzerinde, değil yürümek dengede durmak için bile epey bir idman yapmalıyız.

Sokak, sokak değil spor akademisi sınav parkuru mübarek!

Ne zaman stilettolarım ile sokağa çıkmaya kalksam, Konyalı bir işadamı olan Savaş Geyik’i ihya eden gelmiş geçmiş bütün Belediye Başkanlarının kulaklarını dümdüz çınlatıyordum haberiniz olsun.

Kırıkkale Valiliği tarafından ikincisi açılan ve hizmete alınan beton santralini duyup, civar ilçe ve köy yollarına atılan beton asfaltı görünce, artık kulaklarınızı çınlatmak yerine öle yüzünüze dümdük yazasım geldi!

Nedir zorunuz sizin bizimle?

Ne istediniz de Kaletepe vermedi size?

20 yıllık iktidarınızda en çok oy aldığınız mahallelerden biriyiz oysa!

Kentsel dönüşüme girmiyorsunuz, imar uygulamasında kat vermiyorsunuz, sosyal yaşam alanı/park yapmıyorsunuz anladık.

Her biri benden yaşlı ki; ben hiç genç sayılmam, olası bir depremde kırmızı çizgi üzerindeki bir kentte toplu mezar olsun diye, bizi gözden çıktınız bunu bile aldık, kabul ettik.

Aselsan’ın asfaltını bize niye çok gördünüz, işte bunu anlamadık!

Dile kolay 20 küsür yıldır iktidarsınız, neden beton santrali yapmayı akledemediniz. Hem maliyeti hem iş yükünü düşürmez miydi? Hem de her yer çiçek gibi asfalt döşenmez miydi?

Olmazdı değil mi? Kolaycılık varken, birilerini ihya etmek dururken neden köklü çözümler üretesiniz ki! Siz siyasetçiydiniz unutuyorum, bu şehrin çocukları değildiniz! O makamlardan inince bu sokaklardan oy da beklemeyecektiniz! Bizim sokaklar ile aşkınız, makamlarınızın süresinceydi!

Öyle ya her şeyi devletten beklemeliyiz ve iyi ki o devlet var!

En azından ilçe ve köyler sizin uyduruk parke taşından kurtuluyorlar. Hele o parke taşlarının yapıldıktan sonra metrajlanması ve bakım/tamir/onarım ihalelerinde dönen ayın oyunları yazmaya kalksak kimse sokağa çıkamaz. Keskin Belediyesi bu konuya en bilindik örnek.

Hülasa Kaletepe hizmet istiyor. Bu mahallede doğmuş büyümüş biri olarak vicdanım çok rahat söylüyorum, iktidarın sunduğu hiçbir nimetten faydalanmadık. Bu saatten sonra da istesek bile faydalanamayız. Siz hala ne kadar zor bir seçim atmosferinin sizi beklediğinin farkında bile değilsiniz. Bunu not edin bir yere en düşük oy çıkan mahallelerin başında Kaletepe gelecek.

Bana inanmıyor musunuz?

Vali Bey ve Belediye Başkanımızdan istirham ediyorum, eşleri ile birlikte bizim sokaklarda çok değil 30 dakika dolaşsınlar. Yengeler dönüp size ne diyor, bir bakın!

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

44996

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER