SULAKYURT’TA İŞÇİLERE YÜZDE 62 ZAM

  • Gündem
  • 23 Mart 2022
  • 07:54
SULAKYURT’TA İŞÇİLERE YÜZDE 62 ZAM

Kırıkkale Hizmet İş Sendikası, MİS İşverenler Sendikası ve Sulakyurt Belediyesi arasında bir yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme, Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan ve Mis İşverenler Sendikası Mert Onat, Halil Yılmaz ile Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’in katıldığı bir törenle imzalandı. İmzalanan sözleşmeyle birlikte üyelerinin ücretlerine sosyal hakları ile birlikte, bir yıllık yüzde 62 oranında zam yapıldı.

Gece gündüz demeden Sulakyurt için çalışan işçilerin emeklerini korumak gerektiğini belirten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İşçilerimize ücretlerine sosyal hakları ile birlikte, bir yıllık yüzde 62 oranında zam yapıldı. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu oranlar katlanarak artacak. İşçilerimiz aileleriyle birlikte yeni zammı güle güle harcasınlar” dedi.

Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan törende, “İmzalanan toplu iş sözleşmesinin, sendikamıza, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve soğuk sıcak, gece gündüz demeden çalışan sendikamızın kıymetli üyelerine hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

19505

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER