"SÜPER DEVLET YAPACAKLARDI, SÜPERMARKET KURUYORLAR"

  • Gündem
  • 30 Kasım 2021
  • 20:19
"SÜPER DEVLET YAPACAKLARDI, SÜPERMARKET KURUYORLAR"

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Dünü, Bugünü, Yarını" temalı konferans Genel Başkan Yrd. ve Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık katılımcıları selamlayarak kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kırıkkale teşkilatının yapılanmasına ve yapılan çalışmalara değindi. İlk salon toplantılarını büyük bir katılımın önünde gerçekleştikleri için mutlu olduklarını söyleyen Altınışık, " Genç bir partiyiz. Daha 4 yaşındayız. Hepinizin elini sıktığımı kabul edin. Sizlere çok şeyler söylemek isterim. Sayın vekilim bugün misafir değil. Aynı havayı teneffüs ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız evinize hoş geldiniz. Kırıkkale İYİ olacak" diyerek konuşmasını tamamladı. Altınışık'tan sonra kürsüye gelen Milletvekili Yavuz Ağıroğlu'nun konuşmasının merkezinde milletin alım gücündeki düşüş, yaşanan ekonomik buhran ve gelir dağılımındaki adaletsizlik vardı. Dikkat çeken bir diğer unsurda salonda önemli bir çoğunlukta bulunan gençlerin sloganlarla Genel Başkan Yrd. Ağıralioğlu'nun konuşmasını bölmesiydi.

Ağıralioğlu, "Türk'ün başına ne geldiyse yolun başında başladığı gibi bitirememesinden gelmiştir.. Başladıkları gibi bitirenleri biz saygı ve hürmet ile anıyoruz. Herkes iyi başlar, mesele iyi bitirebilmektir. Hem yaparım ederimi hem hesap vermem diyorlar. Bizim eleştirilerimize mantıklı cevap veremiyorlar. Ümidi olan iktidarda kalır. Korkan iktidardan gider. Partiler kurulur, gelirler sorarlar; neden geldiniz neden parti kurdunuz derler.? Onlarda ülkeyi kurtarmak için geldik ve sizlerden oy istiyoruz.  Biz geldik ve herkesi bu partiden kurtaracağız.  İYİ Parti sadece parti değil. Partimiz değil milletimiz büyük diyoruz. Partimize oy vermeyenler için geliyoruz. Biz çok yorulduk. Geçinememekten, çocuklarımızı okutamamaktan  yorulduk, kavgadan, vergilerden,  parasızlıktan yorulduk" dedi

"Allah Bahçeli'ye, Erdoğan'a uzun ömür versin kii devlet nasıl yönetilir görsünler. Biz sadece iktidar kötüleyen parti değiliz. Köprüler yaptınız, sağolun ama bu kadar pahalı olmamalıydı. Bu harcamalar için isyan ediyoruz. Dolayısıyla yatırımın değil pahalı olan her şeyin hesabını soruyoruz.  83 Milyonu biz aile olarak görüyoruz. Millet İYİ partiyi çağırıyor. Millete sözünü unutan, yok sayan partinin yerine bizi çağırıyor. Tayyip Bey tek dükkan gibi davranıyordu. Biz Tayyip beyin dükkanın yanına dükkan açtık. Biz ceketimize de koysak alırız  kibrine düşmüştü. İstanbul'a Binali Yıldırım'ı gönderdiler. Binali Yıldırım'a ceketini giydirip gönderdik. Ankara'da Mehmet Özhaseki'ye ceketini giydirip gönderdik. Ak Partiye diyoruz ki, ensenizdeyiz. Biz böyle iktidara geleceğiz.'' diyerek katılımcıların yoğun alkışıyla sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

50946

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER