UÇA’DAN KADINLARA ÇAĞRI; AĞRI MAÇI İÇİN YERİNİZ AYRILDI

  • Gündem
  • 08 Aralık 2021
  • 17:59
UÇA’DAN KADINLARA ÇAĞRI; AĞRI MAÇI İÇİN YERİNİZ AYRILDI


Kadına şiddete karşı Kırıkkalespor’dan önemli bir farkındalık çalışması. Bu hafta sonu oynanacak Ağrıspor maçında protokol trübününün yarısı maça gelmek isteyen kadın taraftarlar için ayrıldı.

Son dönemlerde iyice artan kadına şiddete dikkat çekmek adına Kırıkkalespor yönetiminden önemli bir adım geldi. Kulüp Başkanı Veli Uça, kadın taraftarları hafta sonu oynanacak Ağrıspor maçına davet etti. Uça yaptığı açıklamadı ‘Kıymetli Hanımefendiler; bulunduğunuz her alanı güzelleştiriyor, değer katıyorsunuz. Buna karşın toplumumuzun yarası haline gelen şiddetin mağduru oluyorsunuz. Kırıkkalespor olarak bütün şiddet unsurlarının karşısında olduğmuz gibi kadına şiddetinde şiddet ile karşısında duruyoruz.’

‘Bu farkındalığımızı göstermek adına hafta sonu misafir edeceğimiz Ağrıspor maçına kulübümüzün davetlisisiniz. Protokol Tribünümüzün yüzde 50'si sizlere ayrılmıştır. Gelin şehrimizin takımını desteklerken, kadına şiddetin karşısında yer alalım. Gelin ki, Kırıkkale'nin en güzel değerini daha da değerlendirin… Gelin ki, Kırıkkale'nin en güzel renklerini daha da renklendirin.’ çağrısında bulundu.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

62981

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER