UMUT SAADET PARTİSİNDE

  • Gündem
  • 04 Şubat 2022
  • 07:56
UMUT SAADET PARTİSİNDE

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca "Ülkemiz ve insanımız bir umut ve çıkış kapısı arıyor. Bunu en iyi bizler biliyoruz ki umut Saadet Partimizdir" dedi.

Saadet Partisi'nin sosyal medya hesaplarından 'Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında video yayınladı. Videoda, "Devletin itibarı bahanesiyle milletten alınanları, yeniden millete teslim edeceğiz" denildi.

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, “Vatandaşlarımızın bir kısmı şimdiye kadar Türkiye’de birtakım problem olduğunu kabul etmiyordu. Ancak artık vatandaşlarımız daha biz sormadan, söylemeden bize sorunlarını sıralıyor. Bu yüzden artık vatandaşla daha iyi çalışma yapmamız gerek. Yeni sloganımız olan ‘Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur’ diyoruz vatandaşımıza. Her teşkilat mensubumuzun bu doğrultuda hareket etmesi gerek. Hepimizin bu yeni çalışmamız kapsamında vatandaşlara daha fazla ulaşması gerekiyor. Saadet Kırıkkale, ilk seçimde filiz verecek, meyve verecek çalışmalar yürütmenin ufkuyla hareket ediyor. ‘Her Mahalle Bir Kırıkkale’ diyerek sokak sokak büyüyen bir çalışmayla büyük başarılar elde ediyor. Bu güzel neticeleri aldıkça seviniyoruz, motive oluyoruz ve daha iyisi için yeniden kolları sıvıyoruz! Ve elde ettiğimiz bu başarılar karşısında şaşırmıyoruz. Çünkü biz insanımızla bir araya geldiğimizde sorunlarıyla baş başa bırakılan herkes ‘işte çözüm geldi’ diyor. Saadet Partisi çözüm demektir” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

68205

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER