UYUŞTURULUYORUZ

  • Gündem
  • 02 Kasım 2022
  • 06:17
UYUŞTURULUYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Türkiye'deki metamfetamin kullanımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun metamfetam açıklamasını destekleyen CHP’li Bozdağ, ‘Uyuşturuluyoruz’ dedi.

BOZDAĞ AİLELERE ÇAĞRIDA BULUNDU

CHP İl Başkanı Bozdağ, 15-24 yaş döneminin en riskli grup olduğunu hatırlatarak ailelere çocuklarıyla daha yakın olmaları için çağrıda bulundu. Bozdağ, “Yapılan araştırmalar uyuşturucu madde kullanımının başlıca sebeplerinin eğitim seviyesi ve sorunlu aile yapısı olduğunu gösterirken; merak, özenti, kendini ispat etme, aile sevgisinden yoksun olma, boşlukta olma gibi durumlar da özellikle gençleri uyuşturucuya itiyor”

TÜRKİYE’DE BİR METAMFETAMİN SALGINI VAR

Türkiye’de bir metamfetamin salgını olduğunu söyleyen Bozdağ, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo ile bir video yayımladı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak bu açıklamasını destekliyoruz, haklı buluyoruz. Hatırlayalım 20 ve 29 Eylül’de Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığımız yaptığı operasyonda ‘metamfetamin’ ele geçirdi. Bu demek oluyor ki bu illet Kırıkkale’de de var. Bunun için çocuklarımızı bu illetten koruyalım”

EL ELE VERELİM

Uyuşturucu konusunun hassas olduğuna değinen Bozdağ, “Ben Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görevli arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Emniyet ekiplerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın da ekiplerimize yardımcı olmaları gerekir. El ele verirsek bu illetten çocuklarımızı koruruz. Ayrıca Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi de bu konuda sosyal etkinliklerini artırarak çocuklarımızı uyuşturucudan korumuş oluruz” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

74354

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER