VALİ BÜLENT TEKBIYIKOĞLU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

  • Gündem
  • 25 Kasım 2022
  • 09:52
VALİ BÜLENT TEKBIYIKOĞLU'NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Başöğretmen Atatürk’ün “Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa ulaştırmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan ordusudur.” vecizesinde de açıkça ortaya koyduğu gibi öğretmenlerimiz, geleceğimizi şekillendiren, yetiştirdiği nesillerle geleceğimize yön veren kutsal bir meslek grubunun mensuplarıdır.

Öğretmenlerin çalışmaları ve harcadıkları mesai bugünü, yarını ve aydınlık bir geleceği inşa etmek içindir. Bugünün başarılı devlet insanları, bilimde ve fikir hayatında dünyaya yön veren kişileri, dünün başarılı eğitimcilerinin eseridir.

Ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışarak bu ulvi görevi yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş ve görevlerini ifa ederken şehadet mertebesine erişmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.

Bülent TEKBIYIKOĞLU

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

85443

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER