VALİ TEKBIYIKOĞLU, CEMEVLERİNİ ZİYARET ETTİ

  • Gündem
  • 14 Mart 2022
  • 06:10
VALİ TEKBIYIKOĞLU, CEMEVLERİNİ ZİYARET ETTİ

Delice ilçesi Meşeyayla ve Küçükafşar Köylerini ziyaret eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “Köylerimizde Türk geleneklerimiz yaşatılıyor” dedi.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice ilçesine bağlı Meşeyayla ve Küçükafşar Köylerinde bulunan Cemevlerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Meşeyayla Köyü’nü ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu, köy konağına geçerek vatandaşlar ile sohbet etti. Yağışların çok olmasıyla ürünlerin bereketli olacağını belirten Vali Tekbıyıkoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda biraz kuraklık yaşandı ama bu sene yoğun kar yağışları güzel oldu. İnşallah ürünleriniz bereketli olur. Yollarımızı gelirken gördüm. Çok güzel yollar yapılmış. Bu sene de diğer köylerimizin çalışmalarına başlayacağız. En çok nerden istifade edilecekse oradan başlayarak bütün köylerimizin çalışmaların bitireceğiz. İsterim ki ben gittikten sonra, ‘Bülent Valimiz vardı; bu güzel çalışmaları yaptı, doğru kararları verdi, daha fazla insan istifade etti’ denmesini isterim, gayretim bu yönde olacak. Bütçe imkanlarını artırarak elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapacağız” dedi. Vatandaşlar ile görüşmenin ardından Meşeyayla Köyü’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan Cemevi’ne geçildi ve burada Vali Tekbıyıkoğlu’na bilgiler verildi.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Meşeyayla Köyü’nde ki incelemelerinin ardından Küçükafşar Köyü Cemevi’nde incelemelerde bulundu. Köy halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu daha sonra katılımcılar ile hatıra fotoğrafı çektirerek Küçükafşar Köy Konağında vatandaşlar ile sohbet etti.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'na, Delice Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan'da eşlik etti.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

54815

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER