VALİ TEKBIYIKOĞLU KÖY YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

  • Gündem
  • 10 Mayıs 2022
  • 06:58
VALİ TEKBIYIKOĞLU KÖY YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, köylerde yapımı devam eden sıkılaştırılmış beton yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Sulakyurt ilçesine bağlı İmamoğlu Çeşmesi ve Anbardere Köylerini ziyaret etti. Burada Vali Tekbıyıkoğlu, köy muhtarı ile bir araya gelerek köylerin genel durumları ve sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Ayrıca köy sakinlerinin de talep ve görüşlerini dinleyen Tekbıyıkoğlu, yetkililere sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Daha sonra beton yol çalışma alanında incelemelerde bulunan Tekbıyıkoğlu, yapılan araştırmaların beton yolun asfalt yola oranla daha ekonomik ve sağlam olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Vali Tekbıyıkoğlu, "İl Özel İdaresi olarak görev sahamıza giren her alanda büyük bir çalışma azmiyle işlerimizi yapmaya gayret ettik ve gayretimiz devam etmektedir. Geçtiğimiz yıl yapılan beton yolun iki katı yapmayı hedefliyoruz" dedi. Vali Tekbıyıkoğlu’na İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara eşlik etti.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

22316

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER