Vali Tekbıyıkoğlu’ndan Takım Vurgusu

  • Gündem
  • 09 Ağustos 2022
  • 11:26
Vali Tekbıyıkoğlu’ndan Takım Vurgusu

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve AK Parti Milletvekili Ramazan Can, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akça ile biraraya geldi. Ziyaret sonrası yapılan paylaşımlarda ‘takım’ vurgusu dikkat çekti.

DSİ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME 

Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu ve Milletvekili Can’ın bürokrasiye ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Tekbıyıkoğlu ve Can, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ile biraraya geldi. Vali Tekbıyıkoğlu ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda ‘Vekilimiz Ramazan Can ile birlikte Kırıkkale’mizdeki sulama ve taşkın projelerimizi DSİ Genel Müdürümüz  ile görüştük. Görüşmelerimizin ilk etabında 4.800 dekarın sulamasını gerçekleştirecek Büyükceceli Göleti sulaması işinin ihalesine çıkıyoruz.’ bilgilendirmesinde bulundu. 

İYİ BİR TAKIMIZ

Vali Tekbıyıkoğlu’nun sosyal medya paylaşımında ‘Biz iyi bir takımız’ etiketini kullanması dikkat çekerken, Milletvekili Can’da Vali Tekbıyıkoğlu’nun ‘takım vurgusuna atıfta bulundu.’ Can, Tekbıyıkoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak ’Sayın Valim çok güzel özetlemişsiniz…Evet…Biz İyi Bir Takımız.’ şeklinde paylaşımda bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu, takım vurgusunu ilk olarak Yenişehir Köprüsü paylaşımında kullanmış ve ‘Tam bir takım çalışması ile gerçekleştirdiğimiz Yahşihan kavşağı köprülü geçişinde sona gelindi. Kırıkkale ismi artık trafik çilesi ile anılmayacak.’ derken Ramazan Can ve Mehmet Saygılı’yı etiketlemişti. Tekbıyıkoğlu, Can, Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan dün de Roketsan ve Jandarma yatırımlarını gezmişlerdi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

14639

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER