YILMAZER BASIN TOPLANTISI YAPTI

Mehmet Yılmazer, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Yılmazer, Kırıkkale’nin vizyon projelere ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

  • Siyaset
  • 04 Kasım 2023
  • 12:17
YILMAZER BASIN TOPLANTISI YAPTI

İLK İCRAATI KARDEŞ ŞEHİR 

Eski milletvekillerinden merhum Murat Yılmazer’in oğlu Avukat Mehmet Yılmazer ‘Ata toprağım baba emanetin Kırıkkale’ sloganı ile belediye başkanlığına adaylığını açıkladı. Carmine Otel’de düzenlediği basın toplantısında hem adaylığını açıkladı hemde projeleri hakkında bilgi verdi. Göreve seçilmesi durumunda ilk yapacağı icraatın Kırıkkale’yi Gazze ve Kudüs’le kardeş şehir ilan etmek olacağını belirten Yılmazer, sonrasında da projeleri bir bir hayata geçireceğini kaydetti. 

TAKDİRE ŞAYAN

Kırıkkale’nin AK Parti belediyeciliğinde ivme kazandığını söyleyen Yılmazer, Mehmet Saygılı’nın lobi faaliyetleri de katkısı olduğunu, Roketsan ve jandarma lojistik üssünün Kırıkkale’ye gelmesinde ki çabasının takdire şayan olduğunu dile getirdi. 1999 seçimlerinde babası Murat Yılmazer’in elinden kazandığı belediye başkanlığının alındığını iddia eden Yılmazer 25 yıl sonra evladı olarak belediye başkanlığına talip olmasının manidar olduğunu kaydetti. 

PROJELERİ

Yılmazer Kırıkkale’nin 2.yüzyılda vizyon projelere ihtiyacı olduğunu söyleyerek projelerini şu başlıklar altında açıkladı; 1 milyon ağaç, Altınkale Film Festivali, bakımevleri, belediye evleri, emeklilik kooperatifi, kadın kooperatifi, GES, kültür merkezleri, raybüs, uluslararası silah fuarı, gençlik projeleri, 4 bölgede yüzme havuzu, altyapı çalışmaları. 

İlginizi Çekebilir

Güvenlik Şube Provokatörlere Geçit Vermiyor

İlginizi Çekebilir

ASKON KIRIKKALE TROY’DA

İlginizi Çekebilir

DİYANET VAKFI’NDAN AÇIKLAMA; AYBİMAŞ Kamuoyunu Aldatıyor!

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

92804

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER