CHP'DE ÜMİT DUMAN DA ADAY

Ümit Duman adaylığını açıkladı Milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayı olan Ümit Duman, 9 Ekim tarihinde yapılacak olan il kongresinde, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

  • Siyaset
  • 05 Ekim 2023
  • 12:29
CHP'DE ÜMİT DUMAN DA ADAY

2023 yılı Mayıs ayında Milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayı olan Ümit Duman, 9 Ekim tarihinde yapılacak olan CHP İl Kongresinde il başkanlığa adaylığını açıkladı. CHP il Binasında yapılan adaylık açıklamasında konuşan Duman, “Çalışma hayatım boyunca çeşitli kurumlarda yönetici ve müdürlükler yaptım,  sivil toplum örğütlerinde başkan ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Ankara Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Meslek Odası Başkanlığı, TBMM de komisyonlarda görev alma, Veteriner Hekimler Derneği Kırıkkale Temsilciliği, Kırşehirliler Derneği Başkan Yardımcılığı faaliyetlerinde bulundum” ifadelerini kullandı.

2019 yılında Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yöneticisi olarak seçildiğini söyleyen Duman, “Benim için Askerlik vazifesi nasıl bir vatan borcuysa partimizin ve ülkemizin kurucusu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partimizde de görev almak benim için bir vatan borcuydu ve hep bu anlayışla çalıştım. Partimiz içinde Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Eğitim Sekreterliği, Parti Okulu Eğitmenliği ve İl Eğitim Koordinatörlüğü görevlerinde bulundum ve yönetici arkadaşlarımla birlikte ekip ruhuyla çalışmalar yaptık. Yönetimde görev aldığım süre boyunca halkımızın içinde insanlarımızın yanında yer aldım ve halk siyaseti yaptım. 14 Mayıs Genel seçimlerinde Kırıkkale İl Örgütümüzün ve Genel Merkezimizin takdiriyle Milletvekili adayı olarak listemizde yer aldım ve çok değerli Milletvekilimiz Sayın Ahmet Önal ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak halkımız için partimiz için mücadele ettim.  2018 genel seçimlerinde oy sayımız 26 bin iken bu sene içinde yapılan 14 Mayıs Genel seçimlerinde hep birlikte sizlerin çabasıyla oylarımızı 50 binlere çıkardık. Emek veren destek veren siz değerli aileme, abilerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

Duman, konuşmasının devamında ise, “Ailem olarak gördüğüm Kırıkkale parti örğütümüzün içinde yetiştim, yönetici oldum, milletvekili adayı oldum örğütümüzün içindeki sıkıntıları ve çözüm yollarını biliyorum. Üyelerimizin ve halkımızın sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için, güzel ülkemizin şuan içinde bulunduğu kaosu, ekonomik buhranı, ülkemizin nasıl çökertildiğini halkımıza daha iyi anlatabilmek için kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği 100 YILLIK ULU ÇINAR AĞACIMIZ Cumhuriyet Halk Partimizin İl Başkanlığına Adayım. Liderimiz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkerine ve partimizin temelini oluşturan 6 okumuz bizim yolumuz, felsefimiz, ışığımız olacaktır. 6 ay önce emekli oldum tek işim partimin bir neferi olarak sizlerin 24 saat emrinde partimize hizmet etmektir. Allahın izniyle sizlerin takdiriyle seçilirsem sizleri temsil etmek  bizler için yöneticilerimiz için büyük bir onur olacaktır. İl Başkanlığına Adaylığım süresi boyunca adaylarımıza karşı kişisel hiçbir şekilde kırma, yıpratma anlayışı içinde olmadım sadece delegelerimize İl başkanı adayı olduğumu ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi vererek adaylık sürecimi sürdürdüm sizlerin karşısına 3 aday olarak çıkacağız. Onur Başkanımıza ve Gökhan beye adaylık süresince göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkür ederim”

“Değerli Partililerimiz, Demokrasiye, baskı altına alınmayan özgür düşüncelere, fikirlere, çok sesliliğe inanarak Delegelerimiz Özgür İradeleriyle ve vicdanların sesini dinleyerek sandığa gidecekler. Delegelerimizin özgür iradesine etki edilmeyeceğine yürekten inanıyorum. Emekli bir kişi olarak tek işim Cumhuriyet Halk Partisi olacak ve başta Kırıkkale Merkez olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizi partimize dahil etmek için yöneticilerimizle birlikte çok çalışacağımıza size söz veriyorum. Sandık sonucumuz da Allahın izniyle sizlerin takdiriyle göreve gelirsek parti örğütümüze yeni bir enerji, yeni bir heycan gelecek, ateşleyici, aktif  bir güce sahip olacak ve  hep birlikte halkın içinde sokakta olacağız. İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantıları birlikte yapılacak hiçbir zaman partimizin içinde ayrım yapılmayacak. Biz birleştirici, bütünleştirici olacağız. Kazanan partimiz olacak kaybeden kimse olmayacak. 9 Ekim Pazartesi günü bütün 218 delegemizi tek tek arayıp kendilerine teşekkür edip birlikte yol yürümek istediğimi belirteceğim. Kongremizin Hayırlı Olmasını Diliyorum. Birliğimiz Bütünlüğümüz daim olsun. Çünkü biz CHP ailesiyiz” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

14365

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER