Karayol, gazeteciler gününü kutladı 

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi ve Ekonomist Merih Karayol, "Basın bir mektep, bir rehber ve bir kuvvettir." dedi.

  • Gündem
  • 09 Ocak 2023
  • 12:23
Karayol, gazeteciler gününü kutladı 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Kırıkkale'de bu günün önemine inanan, bu sektörde çalışanların bir nebze de olsa gönlünü almaya çalışan isimlerden biri de İnşaat Mühendisi ve Ekonomist Merih Karayol oldu.
Karayol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan ulusal, yerel, internet medyası ve radyo temsilcileriyle bir araya geldi. Karayol, davetli medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak basın mensuplarıyla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hülasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir." sözünü hatırlatan Karayol, aynı duygu ve düşünceleri kendisinin de taşıdığını kaydetti. Karayol böylelikle gazeteciler için anlamlı olan bu günün 2023 yılı için kutlama startını kentte ilk verenler arasında oldu ve tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar dileyerek tebrik etti. 


 

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

51258

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER