KARAYOL’DAN ANKET TEPKİSİ; ART NİYETLİ VE MAKSATLI

Kırıkkale’de son günlerde yapılan anketlerde ismi olmayan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Merih Karayol, bunu art niyetli ve maksatlı olarak değerlendirdi.

  • Siyaset
  • 28 Aralık 2023
  • 10:44
KARAYOL’DAN ANKET TEPKİSİ; ART NİYETLİ VE MAKSATLI

HAKİKİ DESTEĞE TALİBİZ

AK Partili aday adayları ile ilgili yapılan anketler Merih Karayol’un tepkisine neden oldu. Anketlerde ismi sorulmayan Karayol,  kendisine karşı art niyetli ve maksatlı bir davranış olduğunu dile getirdi. Karayol 

“AK Parti’den aday adayı olduktan sonra halkımızla kurduğumuz gönül birliğimizi güçlendiriyoruz. Ancak hakkiniyetli, adil ve eşit bir şekilde yürütülmesi gereken saha faaliyetlerinde anket çalışması adı altında art niyetli ve maksatlı bir şekilde ismime yer verilmemesi, bir anlamda Kırıkkale’nin demokratik tercihlerine saygı duyulmaması ve görüşlerini objektif bir şekilde yansıtmasını engelleme manası taşımaktadır. Biz anketlerden ziyade vatandaşlarımızın gönlünde ki hakiki desteğe, samimiyetine ve sevgisine talibiz. Bu sürece gölge düşürmeye çalışanlara itibar ermeden bildiğimiz yolda hemşehrilerimizle birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

DOLANDIRICILARA GEÇİT YOK

İlginizi Çekebilir

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

İlginizi Çekebilir

PAZARCIK'DA HAYAT NORMALE DÖNÜYOR

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

70689

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER