KIRIKKALE FK’DAN NAZARLIK BİR MAĞLUBİYET

Kırıkkale FK, sezonun 3’üncü haftasında kendi evinde Kahramanmaraş İstiklalspor’u ağırladı.

  • Spor
  • 23 Eylül 2024
  • 02:21
KIRIKKALE FK’DAN NAZARLIK BİR MAĞLUBİYET

 

 

KIRIKKALE FK BU SEZON İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI.

Kırıkkale FK, sezonun 3. Haftasında evinde Kahramanmaraş ile karşılaştı. Maçın ilk golü 22. Dakikada Alihan Tunçer’den geldi. Bu golle geriye düşen Kırıkkale FK, gol aramaya devam etti. Dakikalar 34’e geldiğinde köşe vuruşundan gelen topa etkili bir kafa vuran Nurettin Çağlar skoru eşitleyen golü getirdi. Yapılan değişiklikler ile maçın ikinci yarısı hızlı başladı. 56. Dakikada skoru belirleyen gol Alihan Tunçer’den geldi. Maçta başka gol olmadı ve maç sonucu Kırıkkale FK 1-2 olan skorla Kahramanmaraş İstiklalspor’a evinde mağlup oldu.

 

BAŞKAN’DAN AÇIKLAMA

 

Kırıkkale FK Başkanı Adnan Duman maç sonu sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada skora üzüldüğünü belirten Duman, takımına olan güvenini dile getirdi. Taraftarlara teşekkür eden Duman, ‘’ Bu zorlu süreçte, yanımızda olan siz değerli taraftarlarımın desteği, bizim için her şeyden önemli. Sizin coşkulu tezahüratlarınız, oyuncularımıza güç verdi. Biz, birlikte büyük başarılara imza atacağız.’’ Dedi.

 

HAKEM HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!

 

Kırıkkale FK resmi hesaplarından hakemin maç yönetimi hakkında bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada hakemin aldığı kararlar eleştirildi. ‘’Futbolda Kara Bir Gün’’ başlığı altında yayınlanan açıklamada Maçın Hakemi Seyfettin Yılmaz’ın aldığı kararları rakibin lehine olduğu belirtildi. Sahada ve saha dışında verilen emeklerin dile getiren açıklamada ‘’Bu haksızlığın hesabını sormak için tüm haklarımızı kullanacağız.’’ Denildi.

 

VERİLMEYEN PENALTI!!

 

Maçın son dakikalarında Nurettin Çağlar’ın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyon hakkında, ‘’Özellikle maçın son dakikalarında oyuncumuz Nurettin Çağlar’ın ceza sahası içinde göz göre düşürülmesine rağmen verilmeyen penaltı kararı, hakemin taraflı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.’’ İfadelerine yer verdi.

 

HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYACAĞIZ!

 

‘’Kırıkkale Futbol Kulübü olarak, bu haksızlığa sessiz kalmayacağız. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine ve Merkez Hakem Kurulu’na sesleniyoruz. Bugünkü maçta yaşananları titizlikle inceleyerek, gerekli tüm işlemleri yapmalarını bekliyoruz.’’  İfadelerine yer verdi.

 

İlginizi Çekebilir

NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 

İlginizi Çekebilir

KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 

İlginizi Çekebilir

AKYÖN; BİZİMLE KIRIKKALE KAZANACAK

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

37395

DÜĞÜNDE SİLAH TAŞIYAN ŞAHIS YAKALANDI

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 

980 ADET SENTETİK ECZA MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

SIRADAKİ HABERLER