Özel Haber: İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

  • Gündem
  • 04 Kasım 2022
  • 13:26
Özel Haber: İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Kongre ve delege belirleme süreci devam eden İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığında yapılan açıklamada "adayların belirlendiği" yönündeki ifadeler partililer tarafından tepkiyle karşılandı.

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık dün parti binasında açıklamalarda bulunarak tek aday ile kongreye gideceklerini duyurdu. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, olağan kongrede İl Başkanlığına Yavuz Kuzucu’yu, Merkez İlçe Başkanlığına Arap Osman Baran’ı aday gösterdi.

İl Başkanlığına ve Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan partili diğer isimler ise bu duruma tepki göstererek, genel merkez kanalı ile itiraz edeceklerini duyurdular.

Kırıkkale Haber Ajansı olarak İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat ile bir görüşme gerçekleştirdik. Şenol Sunat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Şu an parti olarak Türkiye genelinde mahalle ve ilçe delegelerimizi belirleyerek, kongrelerimizi seçim öncesi bitirmeyi planlıyoruz. Eğer parti içi demokrasi olmasa; delege belirlemenin, kongre yapmanın ne anlamı var. Teşkilatlarımız çoğunluk kararı ile tek bir aday üzerinde mutabık kalarak kongrelerini gerçekleştirebilir. Bunun dışında kimse kongrede aday olmak isteyenlerin önünü kesemez, engel olmaz. Buna müsaade etmeyiz. Dileyen herkes aday olabilir" dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

82149

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER