BOZDAĞ'DAN "SAĞ YORUMU"

Genel seçimlerde Kırıkkale’de aldığı oy oranı ile 2.parti olan CHP’de kurultay sonrası hareketlilik başlıyor. İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, belediye başkan adaylığına ilişkin haber sitemize özel açıklamalarda bulundu.

  • Siyaset
  • 10 Kasım 2023
  • 11:41
BOZDAĞ'DAN "SAĞ YORUMU"

Yenilikçi kanadın zaferi ile sonuçlanan kurultay sonrası CHP’de  yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Genel seçimlerde aldığı oyla Kırıkkale’de 2.parti olmayı başaran CHP, yerel seçimlere de iddialı giriyor. Konuya ilişkin haber sitemizin soruları yanıtlayan CHP İl Başkanı Bozdağ, adayların profili hakkında bilgi verdi. Bozdağ; “Partimize üye olmuş, ilkelerimizi benimsemiş ve sahaya anketlere göre kazanma ihtimalimiz olan hiçbir ismi, milliyetçi muhafazakar kanattan geliyor diye bertaraf etmem söz konusu olamaz.” dedi. 

Uzun süredir adaylığı gündemde olan eski belediye başkanlarından Mustafa Pekdoğan’la ilgili olarak da Bozdağ; “Referandum sürecinde hayır diyerek ortaya bir irade sergileyen Sayın Pekdoğan o günden bu yana bizimle yol yürüyen deneyimli bir siyasetçi. Kendisi ile ilgili her hangi bir olumsuz kanaatim olması mümkün mü?” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

BOZDAĞ'DAN "SAĞ YORUMU"

İlginizi Çekebilir

CHP DELEGELERİ BOZDAĞ DEDİ

İlginizi Çekebilir

TEM'den Öğrencilere Bilgilendirme

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

60437

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER