Devasa spor kompleksi start alıyor

Savunma sanayi alanında büyük çalışmaların yapıldığı Kırıkkale, son günlerde önemli bir yatırıma ev sahipliği yapacak. 23 bin 559 metrekare alan içerisinde3 bin 500 kişilik ‘Spor Kompleksi’ kurulacak. Spor kompleksi için çok kısa süre içerisinde ilk kazma vurulacak.

  • Spor
  • 05 Ocak 2023
  • 16:37
Devasa spor kompleksi start alıyor

500 GÜNDE BİTECEK 
Gençlere sporu sevdirmek ve sayısız şampiyonlar yetiştirmek amacıyla Fabrikalar Mahallesi’nde MKE A.Ş. tarafından yer tahsisi yapılan ‘Spor Kompleksi’ için geri sayım başladı. Kısa süre önce ihalesi yapılarak imzaların atıldığı spor alanı için kısa süre içerisinde çalışmalar başlayacak.  23 bin 559 metrekare alan içerisinde kurulacak olan kompleksin 500 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor. 

ÇOK SAYIDA SALONLAR VAR 
Savunma sanayisinden sonra spor alanında da Kırıkkale’nin gelişimine ve değişimine katkı sunacak olan spor kompleksinin içerisinde; 3 adet basketbol antrenman salonu, 3 adet voleybol antrenman salonu, 6 adet bireysel sporlar salonu, 6 adet atış poligonu, kondisyon salonu, basın açıklama salonu, protokol dinlenme salonu, özel dinlenme salonu yer alacak.

AVANTAJ SAĞLAYACAK 
Toplam inşaat alanı 17 bin 102 metrekare olan kompleksin taban oturum alanı 6 bin 227 metrekare olacak. Sözleşme kapsamında kompleks, 500 gün içerisinde (2024 yılında) Kırıkkaleli vatandaşların hizmetine sunulacak. Bünyesinde sayısız şampiyonların yetişeceği kompleks şimdiden herkesi heyecanlandırmaya başladı. Şehrin merkezinde bir bölgede olacak kompleks, ulaşım açısından da büyük avantaj sağlayacak. 

İlginizi Çekebilir

Özen’den mavi listeye birlik ve beraberlik yemeği

İlginizi Çekebilir

Araç dolandırıcılarına gözaltı!

İlginizi Çekebilir

Karma OSB’de elektrik sorunu çözülecek

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

27254

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER