Tanrıverdi, siyasi çalışmalarına hız verdi

2023 yılında yapılacak olan seçim kapsamında İYİ Parti’den siyasete hazırlanan iş insanı Tolga Tanrıverdi, teşkilatının ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Siyasi çalışmalarına hız kazandıran Tanrıverdi, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek seçim kapsamında istişarelerde bulunuyor.

  • Siyaset
  • 05 Ocak 2023
  • 16:43
Tanrıverdi, siyasi çalışmalarına hız verdi

SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ 
İYİ Parti Ankara Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkan Yardımcısı Tolga Tanrıverdi, ilçe başkanlıklarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelen Tanrıverdi, 2023 yılında yapılması planlanan seçim kapsamında yapılacak ve yapacakları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. İYİ Parti olarak hem Türkiye genelinde hem de Kırıkkale’de önemli çalışma yapacaklarını vurgulayan Tanrıverdi, “İnşallah iktidara geldiğimizde halkımızın bütün sorunlarını çözeceğiz. Halkımız ekonomik sorunlar eşiğinde mücadele yaşıyor. Bu sorunların artık çözülme vakti geldi” dedi.

KIRIKKALE’DE İŞSİZLİK SORUNU VAR 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de işsizlik sorunu olduğunu ve bu konuda ciddi projeleri olduğunu söyleyen Tanrıverdi, “İç Anadolu Bölgesi’nin tam merkezinde bulunan şehrimiz Kırıkkale’nin her alanda kalkınması amacıyla çalışma sergileyeceğiz. Gençlerimiz üniversite okuyor lakın sonrasında istediği şekilde iş bulamıyor ve bir işsizler ordusu ortaya çıkıyor. Bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde Türkiye için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Duman, İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı 

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Her zaman halkımızın yanındayız”

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “İktidarın seçimleri kazanma şansı kalmadı”

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

89756

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER