AĞRI 1970 MAÇI SEDYEDE OYNADI

  • Gündem
  • 12 Aralık 2021
  • 14:27
AĞRI 1970 MAÇI SEDYEDE OYNADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig, 3. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi evinde konuk ettiği Ağrı 1970 Spor’a 1-0 skorla mağlup olarak, sahadan eli boş ayrıldı.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Lig’in 16’ncı haftasında Ağrı 1970 Spor ile karşı karşıya geldi. Başpınar Stadında oynanan karşılaşmayı Levent Buğra Vartemel yönetirken yardımcılığını ise Uğur Çakmak ve Ali Çakır yaptı.

Maçın ilk yarsında umduğunu bulamayan her iki takım maçın ikinci yarısına baskılı bir şekilde başladı. Maçın 47’nci dakikasın da Ağrı 1970 Spor, Uğur Durmuş’un golü ile 1 - 0 öne geçti. Kırıkkale Büyük Anadoluspor ise tüm çabalara rağmen aradığı golü bulamadı.

Ağrı 1970 kulübü oyuncuları sergiledikleri performansla Yeşilçam oyuncularına sahada taş çıkarttı. 2.Yarının başında elde ettikleri golden sonra hiç koşmadan düşmeyi beceren futbolcular olarak tarihe geçtiler. Kırıkkale Büyük Anadoluspor:da 7 ve 38 numaralı forma ile sahada olan Yasin ve Seyit oynadıkları futbolla göz doldururken maalesef sergilenen futbol sonuca yansımadı.

1-0’lık sonuçla birlikte yenilmezlik serisi sona eren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 31 puanla 2’nci sıradaki yerini korudu.

Ayrıca Başkan Veli Uca'nın kadın taraftarlara daveti de karşılık bulmuştu. Tribünün yarısı kadın taraftarlardan oluşuyordu. Maç öncesi taraftarların güçlü tezahüratı ve daveti üzerine Başkan Uça ve beraberindeki yöneticiler bütün tribünlere giderek taraftarı selamladı.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

88190

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER