ANKARA’DA KIRIKKALE RÜZGÂRI ESTİ

  • Gündem
  • 08 Mart 2022
  • 06:25
ANKARA’DA KIRIKKALE RÜZGÂRI ESTİ

Kırıkkale Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılım sağladı.

Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “TRAVEL EXPO ANKARA” 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Kırıkkale Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katılım sağladı. Fuarda; turizm altyapımızın ve sahip olduğumuz destinasyon alanlarımız “Size En Yakın Rota” mottosu ile tanıtımı, Delice Tuzu, Kırıkkale, Sulakyurt Ballısı gibi yerel lezzetlerimiz, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği’nin hazırladığı geleneksel el sanatları ürünleri, Dinek Yöresel Ürünler ve Hedik ikramında bulunuldu.

Fuarın tasarım ve içerik olarak en güzel standı olarak dikkat çeken Kırıkkale standı Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ankara’daki Kırıkkale dernekleri ve federasyonları katılarak hasret giderildi. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, standı ziyaret ederek gösterilen ilgiden çok memnun oldu. Siyasetçi, bürokrat ve vatandaşlar Kırıkkale standında buluştu. Fuarda ayrıca turizm acentaları ile Kırıkkale’ye yapılacak turların planlaması için görüşmeler yapıldı. Kırıkkale’nin yöresel müziği, halayı, davul zurna gösterileri fuara renk katarak ilgi odağı oldu.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

54222

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER