BAŞKAN SAYGILI’DAN ANNELERE SUCUK EKMEK

  • Gündem
  • 10 Mayıs 2022
  • 06:55
BAŞKAN SAYGILI’DAN ANNELERE SUCUK EKMEK

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Anneler Günü” nedeniyle düzenlenen etkinlikte yeni mesire alanında anneler ile bir araya geldi.

Anneler Günü sebebiyle Kırıkkale Belediyesi, anne ve anne adaylarına yönelik piknik düzenledi. Kırıkkale Belediyesi’nin yeni hizmete açtığı “Yeni Mesire Alanında” düzenlenen etkinliğe katılım yüksek oldu. Yetişmiş çam ağaçlarının altında gerçekleşen etkinlikte anne adayları ve anneler sohbet edip komşuluk ilişkilerini pekiştirdi. Çocuklar ise oyunlar oynadı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da katıldığı etkinlikte annelere ikramlarda bulundu.

Hayata ayrı bir değer katan tüm annelerin 'Anneler Günü'nde tebrik eden Başkan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Cennet annelerimizin ayağının altındadır. Bizler için çok kıymetli değerlerdir. Bizleri yetiştiren hayata adayan, kendilerinden fedakarlıklar gösteren annelerimiz bizlerin olmazsa olmazıdır. Bugün bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Burada çok güzel, anlamlı ve coşkulu bir birliktelik var. Muazzam bir enerji kazandık annelerimiz sayesinde. Allah hepsinden razı olsun. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

38852

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER