KIRIKKALE HUZURLU BİR ŞEHİR

  • Gündem
  • 27 Şubat 2022
  • 11:27
KIRIKKALE HUZURLU BİR ŞEHİR

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Kırıkkale’nin, vatan, millet, bayrak, huzur ve güvenlik konusunda hassasiyeti olan vatandaşlardan oluştuğuna dikkat çekti.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret kapsamında Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer’i eden Müdür Bulut karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldular. Başkan Sümer, borsanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Müdür Bulut ise, Kırıkkale’de mevcut olan huzur ve güven ortamının sürdürülebilirliğini sağlamak adına çalışmalarına devam ettiklerine işaret etti.

Kırıkkale’nin, vatan, millet, bayrak, huzur ve güvenlik konusunda hassasiyeti olan vatandaşlardan oluştuğuna dikkat çeken Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, güvenlik açısından zaten Türkiye’nin en huzurlu illerinden birisi olan Kırıkkale de bu huzur ortamının devam etmesi konusunda üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Sümer, “Çok şükür en huzurlu illerden biriyiz. Bu huzurlu ortamın devam etmesi için, huzurun ilimizin her tarafında, ülkemizin her köşesinde devam etmesi için üzerimize düşen sorumlulukların yerine getirilmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

81261

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER