TDV ekibi, bir engelliyi sevindirdi

Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları engelli vatandaşlara destek oluyor. Bu kapsamda bir engelli vatandaşı evinde ziyaret eden TDV ekipleri yardım elini uzatarak engelli birey ziyaret edilerek akülü sandalye hediye ettiler.

  • Gündem
  • 09 Ocak 2023
  • 12:20
TDV ekibi, bir engelliyi sevindirdi

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKKÜR ETTİ 
İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları engelli vatandaşlara destek oluyor. Yıllardır engelli olarak Kırıkkale merkeze bağlı Etiler mahallesinde ikamet eden, Etiler Ulu Camii Kız Kur’an kursunda eğitim gören kursiyere İmam-Hatip Yusuf Yakar ile Gazi Özev’in gayretleri ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırıkkale Şubesinin katkılarıyla akülü sandalye hediye edildi. Kendisinden daha ileri düzeyde bedensel ve zihinsel engelli kardeşiyle birlikte yaşamını idame ettiren öğrenci, “Müftülük bana bu hediyeyle dünyaları verdi herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

KARDEŞLERİMİZE HASSASİYET GÖSTERELİM
İl Müftü yardımcısı Demircioğlu ise “İyilik yapmak dinimizin bir emri olup, insana, hayvana, bütün canlılara yapılan iyilikte sevap vardır. İnsan kainatta diğer varlıklardan üstün yaratılmıştır. Bir takım fiziki engellere sahip olması onun bu üstünlüğünden bir şey eksiltmemektedir. Peygamberimiz (S.A.V.) engelli sahabelere özel ihtimam göstermiştir. Toplumumuzda bulunan engelli kardeşlerimize hassasiyet gösterelim.” dedi. Duygusal anlar yaşayan kursiyer, bu anlamlı hediyelerinden dolayı Müftülük camiasına teşekkür etti. Akülü arabanın teslim esnasında İl Müftü yardımcısı Hacı Turan Demircioğlu’na Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları Başkanı Emine Çavdar, İmam-Hatip Yusuf Yakar, Etiler Ulu Cami Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Saadet Çetin’de eşlik etti.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

89792

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER