BAKKALLARIN YENİ BAŞKANI CAN AHMET UYAR

  • Gündem
  • 18 Ocak 2022
  • 06:21
BAKKALLARIN YENİ BAŞKANI CAN AHMET UYAR

Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığının olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Üç adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulda yeni Başkanı Can Ahmet Uyar oldu.

Kırıkkale 2022 yılı Esnaf ve Sanatkâr Odalarının seçimli olağan genel kurul toplantılarını yapmaya devam ediyor. Hafta sonu Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığının olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Can Ahmet Uyar, Adem Yurttan ve Gökhan Demirhan başkan seçilebilmek için ter döktü.

Kongre sonunda Can Ahmet Uyar 269 oy alarak seçimi kazanırken Adem Yurttan 134, Gökhan Demirhan ise 69 oy aldı. Burada açıklamalarda bulunan mevcut Başkan Can Ahmet Uyar, “Seçimden seçime değil her zaman sizin yanınızda olmak için buradayız. Pandemi döneminde birçok sıkıntılar yaşadınız. Sizler pandemi döneminin gizli kahramanlarısınız. Artık yalnız değilsiniz. Sizlerin sesi olmak için buradayız. Tespit ettiğimiz sorunlar ve yapmamız gereken her türlü hususta siz değerli üyelerimizi de bilgilendirip, odamızı birlikte yöneteceğiz” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

48013

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER