HALTER ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

  • Gündem
  • 07 Mart 2022
  • 06:22
HALTER ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı tarafından Kırıkkale’de düzenlenen ‘Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’ sona erdi.  

Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 45 ilden 331 erkek, 292 kadın sporcu katıldı. Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Kırıkkaleli sporcular 2 şampiyonluk, 1 Türkiye 2’nciliği elde ettiler,

Kırıkkale İstiklal İlkokulu Spor Kulübü sporcusu Ceren Uğurer 71 kg'da yine aynı kulüpten Nurgül Yüksel 49 Kg'da Türkiye Şampiyonu oldular. Kırıkkale Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Abbas Aşkari 48 kg'da toplam 154 kg kaldırarak Türkiye 2’ncisi oldu.

Kırıkkale’nin gururu Kerem Kurnaz'da İBB Spor Kulübü adına katıldığı yarışmada 81 kg'da Türkiye Şampiyonu oldu. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp müsabakalara katılan tüm sporcu antrenör ve hakemlere teşekkür etti.

Şampiyonanın sorunsuz bir şekilde sona ermesinden dolayı sevinçli olduklarını kaydeden İl Müdürü Alp "İlimiz adına mükemmel bir organizasyon oldu. Kırıkkale Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanımıza ve yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Kırıkkale adına da çok güzel sonuçlar elde edildi. 2 şampiyonluk ve 1 ikincilik ilimiz adına da çok mükemmel bir sonuç oldu. Tüm sporcularımızı da başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

77944

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER