HEKİMLER BUGÜN İŞ BIRAKIYOR

  • Gündem
  • 14 Mart 2022
  • 06:12
HEKİMLER BUGÜN İŞ BIRAKIYOR

Kırıkkale’de bulunan hekimler 14-16 Mart tarihleri arasında, sosyal, hukuksal ve özlük hakları ile sağlık çalışanına şiddete dikkat çekmek için 3 gün iş bırakacak.

Hekim Birliği (Hekim ve Sağlık Çalışanları Birliği Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) Yüksek İhtisas Hastanesi Temsilcisi Dahiliye Uzmanı Dr. Neslihan Şebin, ilimizde faaliyet gösterine hekimlerin doktor ve sağlık çalışanlarının meslek örgütleri;  meslek yasasındaki sorunlar, sağlıkta şiddet yasasına dair beklentiler ve maddi yetersizlikler sebebiyle 14, 15 ve 16 Mart günleri iş bırakma eylemi kararı aldığını söyledi.

Dahiliye Uzmanı Dr. Neslihan Şebin, Kırıkkale’de faaliyet gösteren hekimlerin 3  gün boyunca iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu. Özlük haklarının hak edilen ölçüde verilmemesi, sağlıkta şiddet ve buna karşı alınması istenilen tüm önlemlerin görmezden gelinmesi, haksız, adaletsiz, ölçüsüz malpraktis cezalar, sistem ve mevzuat hataları gibi temel sorunlara değinen Dahiliye Uzmanı Şebin,  taleplerinin kabul edilmesi için 14 Mart Tıp Bayramı ve sonrasındaki 2 gün boyunca iş bırakacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

76539

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER